Barbecueworkshops

Barbecueworkshops

Heerlijk samen barbecuen deze zomer! Haal het beste uit uw barbecue met onze Weber barbecueworkshop. U hebt keuze uit 4 soorten workshops, de basis, gevorderde, superieur of kinder workshop. 

NIEUW - Barbecueworkshop voor kids
Natuurlijk beleven niet alleen volwassenen veel plezier aan barbecueën maar kinderen ook! De leukste buiten-eet herinneringen voor kinderen zijn natuurlijk vaak de barbecue-feestjes die lekker buiten in de zomerse tuin worden gehouden.

Bij Tuincentrum Leurs kunnen kinderen nu ook zelf onder begeleiding van een gecertificeerde Grill Master enkele leuke gerechtjes gaan bereiden op de barbecue. Jong geleerd is oud gedaan!

Vanzelfsprekend zullen enkele veiligheidstips met de kinderen besproken worden alvorens we gaan barbecueën.
Adviesleeftijd: vanaf 10 jaar.

All-in prijs van deze 2 uur durende workshop: € 19,99
Dit is inclusief eten en drinken. Na het afronden van de workshop ontvangen de kids allemaal een echt certificaat!

- Woensdag 7 juni
- Vrijdag 25 augustus
- Vrijdag 20 oktober

Barbecueworkshop BASIS
Leren Weberen, maar u weet niet waar u moet beginnen? Dan is onze basisworkshop echt iets voor u. Tijdens deze 2 uur durende training leert u onder leiding van een gecertificeerde Weber Grillmaster de basisvaardigheden van het Weberen op Houtskool en Gasbarbecues. Denk hierbij aan het ontsteken van uw barbecue, het verschil tussen indirect en direct grillen enz. Deze basiscursus zal er voor zorgen dat u zich meer en meer gaat thuis voelen in de barbecuewereld die Weberen heet.

All-in prijs van deze 2 uur durende workshop: € 39,99
Dit is inclusief eten en drinken. Na het afronden van de workshop ontvangt u een certificaat.

- Zaterdag 17 juni
- Zaterdag 7 oktober

Barbecueworkshop GEVORDERD

Heeft u de basis van het Weberen onder de knie dan bieden wij ook een gevorderde workshop. Deze gaat dieper in op de verschillende kookmethodes en het gebruik van accessoires. Een barbecue is leuk, maar koken op een houtskoolbarbecue of een gasbarbecue is toch net even iets anders dan uw eigen keuken. Het buitenleven is een populaire ‘life-style’. Er gaat niets boven het genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht, in het gezelschap van vrienden en familie. Trend is dat we gezond en gevarieerd willen eten, dus ook van de barbecue! Wij laten u graag zien dat er veel meer mogelijk is dan het bereiden van de welbekende halfgare karbonade en aangebrande worst. Want op de nieuwe generatie Weber-barbecues is het mogelijk om te grillen, stomen, koken, wokken en zelfs brood, flensjes, eieren en pizza te bakken.

Deze 3,5 uur durende workshop, onder leiding van een gecertificeerde Grillmaster, bestaat uit de basisuitleg van het gebruik van uw barbecue.

All-in prijs van deze 3,5 uur durende workshop: € 59,99
Dit is inclusief eten en drinken. Na het afronden van de workshop ontvangt u een certificaat.

- Zaterdag 16 september
- Zaterdag 14 oktober

Barbecueworkshop (Winter-Weber) SUPERIEUR

- Temperatuurbeheersing en precisie grillen
- Hartige en zoete gerechten op en met diverse accessoires
- Exclusieve drankjes begeleiden mooie gerechten
- Tijdsduur: 4 uur

Genieten van het buitenleven is uw tweede natuur. Ontspannen met familie en vrienden doet u in stijl met mooie producten.
Een mooie barbecue staat in uw buitenkeuken of op uw terras en u geniet ervan vaak met verschillende technieken de mooiste gerechten van onder de deksel tevoorschijn te toveren. Dit doet u vanzelfsprekend niet alleen in het hoogseizoen. Gedurende het hele jaar is het voor u een vanzelfsprekendheid mooie gerechten op de barbecue te bereiden.

Tijdens de superieur cursus komt het tijdens het Weberen aan op precisie en finesse… We gaan werken naar een kerntemperatuur van een prachtig stuk authentiek vlees. Hartige en zoete gerechten,  met verschillende accessoires bereid, gaan het verschil maken waarmee u uw gasten in de toekomst verrast.

Tijdens de superieur workshop worden de gerechten vergezeld door passende wijnen zodat u zult merken dat u echt het verschil kunt gaan maken op uw eigen barbecue na de workshop. Vrienden en familie willen niets anders meer dan door u culinair verwend te worden!

All-in prijs vandeze 4 uur durende workshop: € 89,99 p.p.
Dit is inclusief eten en drinken. Na het afronden van de workshop ontvangt u een certificaat.

- Zaterdag 30 september
- Zaterdag 4 november

Voorwaarden
De workshop kan uitsluitend via de webshop besteld worden. De betaling loopt via de veilige betaalweg IDEAL. Na de reservering ontvangt u een betalingsbevestiging en binnen enkele dagen sturen wij u een persoonlijk e-mail met aanvullende informatie. Er moet bij iedere workshop een minimaal aantal deelnemers zijn van 7 personen. Wanneer dit aantal niet wordt gehaald, zijn we genoodzaakt de workshop te annuleren. De betaling zal dan worden teruggeboekt. Tuincentrum Leurs behoudt zich het recht voor om bij een voorspelling van extreem weer de workshop te verplaatsen naar een andere datum. Het maximale aantal deelnemers van een workshop is 15 personen.

 

Bekijk foto's

 

Bekijk reviews

 

Een besloten feestje? Het is ook mogelijk om de barbecue exclusief te reserveren met bijvoorbeeld een vrijgezellengroep of een bedrijfsuitje. Meer informatie aanvragen? Mail naar algemeen@leurs.nl 


(Für deutsch klicken Sie HIER)

 

Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Wilt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan!

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden & Contact

Tuincentrum Leurs is 7 dagen per week geopend en u kunt er gratis parkeren! Bekijk hier de openingstijden en contactinformatie.