Barbecue Roermond

Barbecues kopen Roermond doet u bij tuincentrum LeursWilt u een barbecue kopen in de buurt van Roermond? Bij tuincentrum Leurs bent u aan het juiste adres. Wij hebben een van de grootste barbecue-afdelingen in Nederland. Ons assortiment bestaat uit verschillende barbecues en buitenkeukens. Daarnaast zijn wij in Limburg de enige Weber barbecue dealer! Een barbecue kopen Roermond is daarom geen probleem bij tuincentrum Leurs.

Een geschikte barbecue voor iedereen

Of u nu een simpele barbecue of een uitgebreidere barbecue wilt kopen, bij ons kunt u het allemaal vinden. Een barbecue kopen Roermond doet u in ons tuincentrum: in ons uitgebreide assortiment vind u altijd wel een barbecue die bij u past. Daarnaast zijn onze medewerkers u graag van dienst met professioneel advies. Kiest u voor een Weber barbecue dan kunt u bij ons ook een workshop volgen waar u alle ins en outs van de barbecue zult ontdekken.

Barbecue kopen Roermond bij tuincentrum Leurs

Wanneer u een barbecue wilt kopen in de buurt van Roermond kunt u zeven dagen per week langs komen bij tuincentrum Leurs in Venlo. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van een barbecue die bij u past. Of bekijk een selectie van barbecues in onze webshop.

Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Wilt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan!

Velden met * zijn verplicht.