Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Bloemenworkshops

Bloemenworkshops

Wij verzorgen reeds jaren leerzame, maar vooral gezellige workshops met keuze uit mooie materialen, decoraties en snijbloemen. De workshops vinden plaats op vrijdagavond van 18.30 tot 21.00 uur

De workshops worden gehouden in ons Tuincafé en zijn inclusief koffie, thee, een heerlijke Leurs-wafel en natuurlijk de benodigde gereedschappen, materialen en bloemen, je hoeft zelf dus niets mee te nemen.

Aanmelden voor de workshops kan zowel individueel als samen met vriendinnen of familie. Alle workshops zijn voor zowel beginners als gevorderden geschikt.

Groepen

Bent u met een grotere groep? Voor groepen van 8 tot 15 personen maken wij graag een workshop op maat met een leuk thema als: voorjaar, Pasen, Kerst, najaar, etc. Workshops kunnen altijd gecombineerd worden met een rondleiding van ongeveer 1 uur: een kijkje voor en achter de schermen van ons grote tuincentrum met extra tekst en uitleg. Deze excursie kost additioneel € 2,50 p.p.

 Vrijdag 20 oktober  Herfststuk  € 30,00
 Donderdag 9 november    Landelijke krans   € 29,99
 Donderdag 30 november     Adventstuk  € 34,99 
 Donderdag 14 december (uitverkocht)  Kerststuk  € 39,99

 

Voorbeelden:

Bloemenworkshop 
Herfststuk

Bloemenworkshop
Landelijke krans

Bloemenworkshop 
Adventstuk

Bloemenworkshop 
Kerststuk

           


Klik op de afbeelding voor een grotere foto

 

Het minimum aantal aanmeldingen is 4 personen. Bij minder aanmeldingen, 3 dagen voor de datum, zijn we genoodzaakt de workshop te annuleren. Max. 15 personen per workshop.

Aanmelden is mogelijk via onze webshop of op onze snijbloemen-afdeling in de winkel.

Data: , , en