Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Weber Barbecue Workshop

Weber Barbecue Workshop

Heerlijk samen barbecuen! Haal het beste uit jouw barbecue met onze Weber barbecueworkshop. 

Barbecueworkshop CbW

Deze workshop gaat dieper in op de verschillende kookmethodes en het gebruik van accessoires. Een barbecue is leuk, maar koken op een houtskoolbarbecue of een gasbarbecue is toch net even iets anders dan in een eigen keuken. Het buitenleven is een populaire ‘life-style’. Er gaat niets boven het genieten van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht, in het gezelschap van vrienden en familie. Trend is dat we gezond en gevarieerd willen eten, dus ook van de barbecue! Wij laten je graag zien dat er veel meer mogelijk is dan het bereiden van de welbekende halfgare karbonade en aangebrande worst. Want op de nieuwe generatie Weber-barbecues is het mogelijk om te grillen, stomen, koken, wokken en zelfs brood, flensjes, eieren en pizza te bakken.

Deze 3,5 uur durende workshop, onder leiding van een gecertificeerde Grillmaster, bestaat uit de basisuitleg van het gebruik van uw barbecue.

All-in prijs van deze 3,5 uur durende workshop: € 59,99
Dit is inclusief eten en drinken. Na het afronden van de workshop ontvang je een certificaat.
 

Helaas kunnen er dit jaar geen Weber Workshops meer geboekt worden.


Voorwaarden
De workshop kan uitsluitend via de webshop besteld worden. De betaling loopt via de veilige betaalweg IDEAL. Na de reservering ontvang je een betalingsbevestiging en binnen enkele dagen sturen wij jou een persoonlijk e-mail met aanvullende informatie. Er moet bij iedere workshop een minimaal aantal deelnemers zijn van 7 personen. Wanneer dit aantal niet wordt gehaald, zijn we genoodzaakt de workshop te annuleren. De betaling zal dan worden teruggeboekt. Tuincentrum Leurs behoudt zich het recht voor om bij een voorspelling van extreem weer de workshop te verplaatsen naar een andere datum. Het maximale aantal deelnemers van een workshop is 15 personen.

 

Bekijk foto's

 

Bekijk reviews

 

Een besloten feestje? Het is ook mogelijk om de barbecue exclusief te reserveren met bijvoorbeeld een vrijgezellengroep of een bedrijfsuitje.
Meer informatie aanvragen? Mail naar algemeen@leurs.nl 


(Für deutsch klicken Sie HIER)

Data: , en