Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Christmasworld @ Leurs!

Christmasworld @ Leurs!

Het aftellen tot kerst is begonnen en vanaf donderdag 29 september 2022 t/m zondag 8 januari 2023 ben je weer welkom bij onze kerstshow! Laat je inspireren door de mooie kerstballen, magische lichtjes en leuke Lemax-huisjes. Onze mooie kerstshow is dit jaar nóg mooier dan voorheen!

 

Voor iedereen een fijne kerst

Dit jaar staat in het teken van fijne, warme en gezellige kerstdagen. Wij zijn dagelijks geopend tot 18.00 uur en op donderdag en vrijdag ben je zelfs welkom tot 21.00 uur. Zo kan iedereen een kijkje nemen op onze mooie kerstshow. Ga hier naar al onze actuele openingstijden.

Daarnaast organiseren wij speciale avonden zoals de prikkelarme avond. Deze zullen plaatsvinden op dinsdag 11 oktober en woensdag 14 december 2022 van 18.15 tot 19.15 uur. Zo kan iedereen genieten van een schitterende wereld vol beleving!

 

Samen genieten, proeven en plezier maken

Tussen het winkelen door kun je een lekker hapje eten bij het gezellige Tuincafé of het mediterrane restaurant La Piazza. Wil je een tafeltje reserveren? Dan kan dat heel eenvoudig hier online.

Eenmaal aan tafel kun je zelf (door de QR-code te scannen op de tafel) de menukaart op je telefoon inzien en online je bestelling plaatsen.

 

Goede doelen actie

Iedereen verdient een fijne, warme en gezellige kerst en daarom geven wij dit jaar 100 goed gevulde kersttassen weg met allemaal leuke dingen om er gezellige feestdagen van te maken. Geef een dierbaar persoon op aan wie jij een kersttas gunt. Zo hopen wij zoveel mogelijk mensen fijne feestdagen te kunnen geven.

 

Leuke winacties

Natuurlijk zullen er ook weer verschillende leuke winacties te winnen zijn! Denk hierbij aan prijzen voor het mooiste kerstdorp bij de Leurs Lemax Club en één minuut gratis winkelen op onze kerstshow. Maar ook zullen de wensen aan de droomboom en van de wensput in vervulling gaan. Kortom, een wereld vol beleving op een extra grote kerstshow!

Wij wensen iedereen warme feestdagen en sprankelend nieuwjaar!