Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00
 • Dutch (Netherlands)
 • German (Germany)

Kinderfeestjes

Kinderfeestjes_Tuincentrum Leurs

Helaas zijn kinderfeestjes nog niet mogelijk bij Leurs. Bij ons staat veiligheid en gezelligheid voorop. Kinderfeestjes mogen alleen als we kunnen waarborgen dat volwassenen en kinderen 1,5 meter afstand houden. Helaas kunnen we dat op dit moment niet waarborgen. De feestjes worden deels in de winkel gehouden en daar lopen ook de andere bezoekers. Groepen kinderen bij elkaar zijn enthousiast en komen daarbij te snel in aanraking met de overige gasten. Ook mag in de horeca slechts een beperkt aantal gasten samenkomen, elk feestje eindigt normaal in de horeca wat nu dus ook niet mogelijk is. De begeleider komt ook geregeld met de kinderen in contact en we willen dat elk feestje een tof feestje wordt. Zolang wij dit niet kunnen waarborgen, laten wij de feestjes nog niet doorgaan. Iedereen die reeds een feestje heeft geboekt, mag het feestje naar een latere datum verschuiven of het geld terugvragen. Zodra het weer mag krijgen alle kinderen die de feestjes reeds geboekt hebben direct voorrang met het houden van een supergaaf feestje bij ons!

Groetjes Team Leurs

 

------


Vier jouw kinderfeestje bij Tuincentrum Leurs! Onze creatieve kinderfeestjes in Venlo bieden een hartstikke leuke middag die begeleid wordt door een enthousiaste medewerkster van ons tuincentrum. Wij organiseren onze kinderfeestjes op de woensdagmiddagen van 14.30 tot 17.00 uur.

Voordat we aan het kinderfeest beginnen, kunnen alle genodigden voor het partijtje de cadeautjes voor de jarige bij de informatiebalie afgegeven. Hier zal er goed op gepast worden. We starten de middag met een leuke activiteit, waarbij je mag kiezen uit:

 1. Kinderfeestje wafel versieren met allemaal lekkere versiersels. Als jullie klaar zijn met versieren kan de wafel lekker opgegeten worden!

  Prijs: € 9,95 per kind. Minimaal 8 kinderen, maximaal 12 kinderen (als je met minder dan 8 personen komt zal het totaalbedrag €79,60,- zijn). Leeftijdsindicatie: 5-12 jaar

  Boek kinderfeestje
   
 2. Kinderfeestje bloempotjes schilderen. Versier samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes een bloempotje. Daarna mogen de kinderen bloemzaadjes in het potje planten! 

  Prijs: € 9,95 per kind. Minimaal 8 kinderen, maximaal 12 kinderen (als je met minder dan 8 personen komt zal het totaalbedrag €79,60,- zijn). Leeftijdsindicatie: 5-12 jaar

  Boek kinderfeestje
   
 3. Kinderfeestje pizza's maken. Ben jij een echte Italiaanse pizzabakker? Kom samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes een overheerlijke pizza bakken bij ons nieuwe restaurant La Piazza Leurs!

  Prijs: € 14,95 per kind. Minimaal 8 kinderen, maximaal 12 kinderen (als je met minder dan 8 personen komt zal het totaalbedrag €119,60,- zijn). Leeftijdsindicatie: 5-12 jaar

  Boek kinderfeestje
   

De keuze van de activiteit wordt bij de reservering gemaakt. Tijdens de activiteit krijgen jullie een glaasje ranja en staat er een grote kom spekjes klaar, zodat jullie al lekker kunnen snoepen. Hierna start de superleuke speurtocht door het tuincentrum met leuke opdrachten. We sluiten af op de dierenafdeling. Hier mogen jullie onze konijnen of cavia’s knuffelen (onder voorbehoud; het kan voorkomen dat er geen konijntjes aanwezig zijn).

Na de speurtocht mag jij in ons Tuincafé de cadeautjes uitpakken en natuurlijk wordt er eerst even voor jou gezongen! Hierna zullen jullie wel honger hebben gekregen! Wie wil er frietjes met wat lekkers erbij? 

Bij het pizza feestje vervallen de frietjes natuurlijk. Je gaat dan lekker zelf jouw eigen pizza maken en opeten!

Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen.
Wij zitten vaak al maanden van tevoren volgeboekt. 

NIEUW - Weber workshop voor Kids!

Natuurlijk beleven niet alleen volwassenen veel plezier aan barbecueën maar kinderen ook! De leukste buiten-eet herinneringen voor kinderen zijn natuurlijk vaak de barbecue-feestjes die lekker buiten in de zomerse tuin worden gehouden. Bij Tuincentrum Leurs kunnen kinderen nu ook zelf onder begeleiding van een gecertificeerde Grill Master enkele leuke gerechtjes gaan bereiden op de barbecue. Jong geleerd is oud gedaan!

Vanzelfsprekend zullen enkele veiligheidstips met de kinderen besproken worden alvorens we gaan barbecueën.
Adviesleeftijd: vanaf 12 jaar.

All-in prijs van deze 2 uur durende workshop: € 19,99 p.p.
Dit is inclusief eten en drinken. Na het afronden van de workshop ontvangen alle kids een echt Weber certificaat!

Neem voor meer informatie of reserveren contact op via algemeen@leurs.nl