Kinderfeestjes

Vier jouw kinderfeestje bij Tuincentrum Leurs! Het is een hartstikke leuke middag die begeleid wordt door een enthousiaste medewerkster van ons tuincentrum. Kinderfeestjes worden op woensdag- en vrijdagmiddag gehouden van 14.30 tot 17.00 uur.

Voordat we beginnen worden de cadeautjes bij de informatiebalie afgegeven en zal er goed op gepast worden. We starten met een leuke activiteit, waarbij je mag kiezen uit:

  1. Wafel versieren met allemaal lekkere versiersels. Als jullie klaar zijn met versieren kan de wafel lekker opgegeten worden.
  2. Bloempotjes versieren.
  3. Bonte ketting maken.

De keuze van de activiteit wordt bij de reservering gemaakt. Tijdens de activiteit krijgen jullie een glaasje ranja en staat er een grote kom spekjes klaar, zodat jullie al lekker kunnen snoepen. Hierna start de superleuke speurtocht door het tuincentrum met leuke opdrachten. We sluiten af op de dierenafdeling. Hier mogen jullie onze konijnen of cavia’s knuffelen (onder voorbehoud; het kan voorkomen dat er geen konijntjes aanwezig zijn).

Na de speurtocht mag jij in ons Tuincafé de cadeautjes uitpakken en natuurlijk wordt er eerst even voor jou gezongen! Hierna zullen jullie wel honger hebben gekregen! Wie wil er frietjes met wat lekkers erbij? 

Reserveer tijdig via onderstaand formulier om teleurstellingen te voorkomen. Wij zitten vaak al maanden van tevoren volgeboekt. Wij vragen een aanbetaling van €9,95 die binnen 5 dagen voldaan moet worden. Anders zijn we genoodzaakt de reservering te annuleren.

Prijs: € 9,95 per kind. Minimaal 8 kinderen, maximaal 12 kinderen (als u met minder dan 8 personen komt zal het totaalbedrag € 80,- zijn). Leeftijdsindicatie: 5-12 jaar

Ben jij niet bang in het donker?

Dan kun je ook ervoor kiezen om bij de drakenfamilie op zolder jouw kadootjes te zoeken. Wel met een zaklamp natuurlijk want het is pikdonker! En vooral heel zachtjes anders maken we de draakjes wakker. SPANNEND! Als je hiervoor kiest, dan graag aangeven bij reservering. De leeftijdsindicatie is 7-12 jaar.

Reserveerformulier Kinderfeestje

Via dit formulier kunt u een reservering plaatsen voor het kinderfeestje. Een medewerker zal vervolgens uw aanvraag in behandeling nemen en u per e-mail beantwoorden. U kunt ook telefonisch een reservering plaatsen of een bezoek brengen aan de informatiebalie in ons tuincentrum.

Kinderfeestjes worden op woensdag- en vrijdagmiddag gegeven van 14.30 tot 17.00 uur.

Leeftijdsindicatie 7-12 jaar

Velden met * zijn verplicht.

Aanmelden voor digitale nieuwsbrief

Wilt u regelmatig onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan!

Velden met * zijn verplicht.

Openingstijden & Contact

Tuincentrum Leurs is 7 dagen per week geopend en u kunt er gratis parkeren! Bekijk hier de openingstijden en contactinformatie.