Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Activiteiten

Activiteiten Tuincentrum Leurs

Tuincentrum Leurs organiseert met grote regelmaat activiteiten voor jong en oud.

Creatieve Workshops

Tuincentrum Leurs verzorgt reeds jaren leerzame, maar vooral gezellige workshops met ervaren meesterbinders en keus uit mooie materialen, decoraties en snijbloemen. Voor groepen kunnen we workshops op maat verzorgen.

Arrangementen

Tuincentrum Leurs biedt u (groeps)arrangementen op maat. Indien gewenst in combinatie met een hapje en een drankje of een rondleiding met een uniek kijkje achter de schermen van een van de grootste tuincentra van Nederland. Ook hebben wij speciaal voor scholene een gratis scholenarrangement!

Kinderfeestjes

Ook voor kinderfeestjes bent u bij Tuincentrum Leurs aan het juiste adres.

 

Een prikkelarme kerstavond!

Zoveel lichtjes? Zoveel muziek? Voor sommige mensen en kinderen is dit gewoon te veel...

Lees meer...
Datum:
Demo - Vogelvoertaarten

Koop een prachtige vogelvoertaart en steun het KWF. Op onderstaande date staat een van onze geliefde collega's met haar zelfgemaakte vogelvoertaarten in ons tuincentrum. Deze zelfgemaakte taarten verkoopt ze en de opbrengst gaat naar het KWF.  - Zaterdag 23 november - hele dag - Vrijdag 29 november - 18.00-21.00 uur - Zaterdag 7 december - hele dag - Zaterdag 21 december - hele dag - Zaterdag 4 januari - hele dag          

Lees meer...
Data: en meer...
Duni demonstratie

Wil jij ook een sfeervol gedekte tafel tijdens het Kerstdiner? Kom dan op zondag 24 november tussen 11.00 en 16.00 uur langs bij de demonstratie van Duni in ons tuincentrum! Zij laten jou tijdens deze demo de do's en don'ts van een perfect gedekte tafel zien. ACTIE Op deze dag ontvang je 20% korting op alle producten van Duni in ons tuincentrum! Zo versier je jouw tafel ook nog eens voor een leuk prijsje!   

Lees meer...
Datum:
Demo - HBX Natural Living

Het uitgebreide assortiment van HBX Natural Living is om hebberig van te worden! Kransen, gedroogde takken, exoten, gedroogd fruit en kruiden, glas-, aarde- en houtwerk, manden, metaal- en zinkartikelen: we hebben van alles in ons tuincentrum! Op 3 oktober, 1 november en 24 november komt HBX Natural Living een demonstratie in ons tuincentrum geven waarbij de mooiste creaties gemaakt worden met deze gave items.  Kom dus gezellig langs om inspiratie op te doen!  

Lees meer...
Data: en meer...
Bloemenworkshops

Wij verzorgen reeds jaren leerzame, maar vooral gezellige workshops met keuze uit mooie materialen, decoraties en snijbloemen. De workshops vinden plaats op donderdag- en vrijdagavond van 18.30 tot 21.00 uur en op zaterdag van 13.30 tot 16.00 uur...

Lees meer...
Data: en meer...
Black friday - 25% korting op één artikel naar keuze

Op vrijdag 29 november is het BLACK FRIDAY bij Tuincentrum Leurs...

Lees meer...
Datum:
Demo door Boska

Op zaterdag 30 november kun je kennis komen maken met Boska...

Lees meer...
Datum:
Scrooge bij Leurs

Het thema van onze kerstshow dit jaar is Scrooge! Op de onderstaande data zijn er verschillende Scrooge personages aanwezig bij onze kerstshow. Ervaar de ultieme Scrooge beleving op: Zondag 15 december van 11.00 tot 16.00 uur.   

Lees meer...
Data: en meer...
50 bijzondere mensen gezocht
Datum:
Gratis inloopworkshops voor kinderen

Wij organiseren dit jaar ook weer leuke inloop workshops voor kids! Tijdens deze workshop knutselen de kinderen zelf iets leuks om mee naar huis te nemen...

Lees meer...
Data: en meer...
Contact

Contact

___________________________

Tuincentrum Leurs in Venlo
Straelseweg 370
5916 AD Venlo

(0031) (0)77 3216000
[email protected]

___________________________

Openingstijden

 Maandag  09.00 - 18.00 uur
 Dinsdag  09.00 - 18.00 uur 
 Woensdag  09.00 - 18.00 uur
 Donderdag  09.00 - 21.00 uur
 Vrijdag  09.00 - 21.00 uur
 Zaterdag  09.00 - 18.00 uur
 Zondag  09.30 - 18.00 uur


Kom gezellig een hapje eten in ons Tuincafé of bij La Piazza Leurs!