Activiteiten

Activiteiten Tuincentrum Leurs

Tuincentrum Leurs organiseert met grote regelmaat activiteiten voor jong en oud.

Creatieve Workshops

Tuincentrum Leurs verzorgt reeds jaren leerzame, maar vooral gezellige workshops met ervaren meesterbinders en keus uit mooie materialen, decoraties en snijbloemen. Voor groepen kunnen we workshops op maat verzorgen.

Arrangementen

Tuincentrum Leurs biedt u (groeps)arrangementen op maat. Indien gewenst in combinatie met een hapje en een drankje of een rondleiding met een uniek kijkje achter de schermen van een van de grootste tuincentra van Nederland.

Kinderfeestjes

Ook voor kinderfeestjes bent u bij Tuincentrum Leurs aan het juiste adres.

 

Bloemenworkshops

Wij verzorgen reeds jaren leerzame, maar vooral gezellige workshops met keuze uit mooie materialen, decoraties en snijbloemen. De workshops vinden plaats op vrijdagavond van 18.30 tot 21.00 uur

...Lees meer...
Data: en meer...
Weber Barbecue Workshop

Op de nieuwe generatie Weber-barbecues is het mogelijk om te grillen, stomen, koken, wokken en zelfs brood, flensjes, eieren en pizza te bakken. Tijdens deze workshop blijft het niet bij kijken, u gaat zelf (onder begeleiding) aan de slag. Onze gecertificeerde Grillmasters zijn ware barbecue specialisten die u het werkwoord 'weberen' laten beleven. Zij laten u graag zien dat er veel meer mogelijk is met een weber barbecue en dat de welbekende halfgare karb...

Lees meer...
Data: en meer...
Monique Spanbroek tekent op onze dierenafdeling

Op deze dagen kunt u zien hoe Monique Spanbroek te werk gaat. U kunt ook foto's afgeven. Zij zal ze met u bekijken en u advies geven. 

Meer informatie vindt u HIER.

Lees meer...
Data: en meer...
Bezoek van de Dierenfotograaf

Op donderdag 7 september van 13.30 - 19.00 uur bezoekt de dierenfotograaf onze dierenafdeling. U kunt GRATIS op de foto met uw huisdier!

...Lees meer...
Datum:
Parking-Sale

Tijdens dit gezellige najaars-weekend, van zaterdag 30 september t/m dinsdag 3 oktober, is er weer een Parking-Sale bij Tuincentrum Leurs!
...

Lees meer...
Data: en meer...
Halloweenavond

Op vrijdag 13 oktober kunnen alle kids weer gezellig komen griezelen op onze jaarlijkse Halloweenavond!
...

Lees meer...
Datum: