Vandaag zijn wij helaas gesloten
  • Dutch (Netherlands)
  • German (Germany)

Activiteiten

Tuincentrum Leurs organiseert met grote regelmaat activiteiten voor jong en oud.Activiteiten Tuincentrum Leurs

Creatieve Workshops

Tuincentrum Leurs verzorgt reeds jaren leerzame, maar vooral gezellige workshops met ervaren meesterbinders en keus uit mooie materialen, decoraties en snijbloemen. Voor groepen kunnen we workshops op maat verzorgen.

Arrangementen

Tuincentrum Leurs biedt je (groeps)arrangementen op maat. Indien gewenst in combinatie met een hapje en een drankje of een rondleiding met een uniek kijkje achter de schermen van een van de grootste tuincentra van Nederland. Ook hebben wij speciaal voor scholen een gratis scholenarrangement!

Kinderfeestjes

Ook voor kinderfeestjes ben je bij Tuincentrum Leurs aan het juiste adres.

Bloemenworkshops volgens de RIVM richtlijnen

Wij gaan vanaf oktober weer gezellige bloemenworkshops geven met aangepaste richtlijnen. We houden 1,5 meter afstand en plannen maximaal 10 personen per workshop. Je werkt dus allemaal iets verder uit elkaar en de begeleider blijft uiteraard op veilige afstand, maar geeft natuurlijk een goede en duidelijke uitleg vanaf een vaste plaats. We maken er zeker een gezellige en leerzame workshop van, maar houden wel rekening met elkaars veiligheid. Doe jij ook gezellig mee? Bestel dan hier je tickets!

Goede doelen actie

Iedereen mag genieten van een warme en gezellige kerst! Dit jaar schenken we aan 10 verzorgingshuizen en scholen een kerstboom compleet met versiering. Wil jij jouw school of verzorgingshuis verrassen? Geef hen dan op middels ons contactformulier op www.leurs.nl. De winnaars worden begin december geïnformeerd via de mail en krijgen direct na sinterklaas het complete kerstboompakket toegestuurd op de juiste locatie. We vinden het leuk om foto&rsquo...

Lees meer...
Bloemenworkshops oktober / november

Wil jij meedoen aan een bloemenworkshop? Leer hoe je een advent stuk of kerststuk...

Lees meer...
Lemax wedstrijd

Ook dit jaar is er een Lemax-wedstrijd. Meedoen is eenvoudig! Stuur je mooiste Lemax-foto’s naar algemeen@leurs.nl en maak kans op een waardebon ter waarde van €200, €100 of € 50.  Meedoen kan tot 15 december!

Lees meer...